Boka aktivitet

Företag, förening, skolklass eller ett kompisgäng som vill testa på en rolig och annorlunda aktivitet? Då ska ni komma till oss och skjuta! Vi ordnar även prisutdelning om ni vill.

 

Tveka inte att ta kontakt med oss så får vi komma överens om utformning, kostnad och en tid som passar.

Kontaktpersoner:

Magnus Gustafsson, 0708-96 16 31

magnus@tioetta.com

 

Johan Tangsjö, 0705-44 44 89

johan@tioetta.com

 

Företagsskytte

Företagsfest, kundaktivitet eller bara gå ut en kväll för att ha kul? Då tycker vi att ni ska starta kvällen hos oss och skjuta luft- eller salongsgevär. Detta brukar vara ett lyckat tävlingsmoment som svetsar ihop gruppen och ni har ett givet samtalsämne som kommer att tas upp många gånger också efter kvällen. Av alla de företag som varit hos oss och skjutit har vi bara fått positiva reaktioner.

 

Föreningsskytte

Är ni en förening som vill hitta på något annat ett träningspass så kan vi erbjuda er att skjuta luftgevär. Flera föreningar har testat detta som säsongsavslutning och det har varit väldigt uppskattat av både ledare och ungdomar.

 

Kompisskytte

Är ni ett gäng kompisar som ska anordna svensexa, möhippa eller bara hitta på något kul så är skytte ett bra alternativ. Det brukar vara en lyckad start och ett återkommande samtalsämne både under kvällen och i framtiden.

 

Skytte i skolan

Barn och ungdomar ska få möjlighet att testa på många olika slags sporter för att hitta en som passar just dem. Låt era elever testa luftgevärsskytte, en koncentrationskrävande sport som alla kan lyckas med!

Det brukar bli precis lagom för en klass att skjuta på en gymnastiklektion. Är det friluftsdag/aktivitetsdag så brukar det alltid gå att ordna en utformning så det ska passa både er och oss.